MHC Rapide
Op deze website vind je allerlei actuele informatie over Mixed Hockeyclub Rapide en word je op de hoogte gehouden van alles wat er op en rondom de club gebeurt. Altijd de laatste nieuwtjes, laatste uitslagen, wedstrijd schema's en nog veel meer binnen handbereik.

Te allen tijde kun je foto's, suggesties of actueel nieuws naar ons toesturen via ons e-mailadres: redactie@mhcrapide.nl
Beste hockeyvrienden van Rapide,

Ook dit jaar willen wij weer een spetterend Rabo Reynaerttoernooi organiseren!

Ons nieuwe complex zorgt ervoor dat we een mooie accommodatie aan kunnen bieden aan onze leden en bezoekers, maar er is een ding nog belangrijker...
25-3-2014  /   meer
Beste Leden van Rapide, MHC Rapide gaat mee met het digitale tijdperk, en daarom is met ingang van vandaag onze mobiele app live.
14-2-2014  /   meer   /   Bijlage
25-9-2013  /   meer   /   Bijlage
Beste Leden,

Gevonden voorwerpen worden apart verzameld. Dus als je een keer iets kwijt bent, kun je op zaterdag bij de bestuursdienst en op zondag bij het barpersoneel terecht om het even na te vragen. Let wel, 2x per jaar worden de gevonden voorwerpen afgevoerd!
19-9-2013  /   meer
D2   ZwartWit D7 1 - 0