MHC Rapide
Op deze website vind je allerlei actuele informatie over Mixed Hockeyclub Rapide en word je op de hoogte gehouden van alles wat er op en rondom de club gebeurt. Altijd de laatste nieuwtjes, laatste uitslagen, wedstrijd schema's en nog veel meer binnen handbereik.

Te allen tijde kun je foto's, suggesties of actueel nieuws naar ons toesturen via ons e-mailadres: redactie@mhcrapide.nl

Nieuwsafbeelding

Vrijdag 7 oktober 2016 is er gelegenheid op de club om een afdruk te laten maken voor een professionele gebitsbeschermer.
Tandarts Hector Picavet is aanwezig tussen 19.00 en 20.30 uur, u kunt vrij binnen lopen in het clubhuis. Wel willen we u verzoeken u van tevoren aan te melden.
20-9-2016  /   meer   /   Bijlage

Nieuwsafbeelding

Ben jij tussen de 5 en 10 en wil je een hockeyballetje leren slaan?
Je bent dan van harte welkom bij MHC Rapide op Zondag 2 Oktober tussen 9:45 en 12:00.
Trek je gympen en jogging aan en wij zorgen voor sticks, bitjes en wat lekkers.
20-9-2016  /   meer

Nieuwsafbeelding

We kunnen weer terugkijken op een buitengewoon geslaagd Concordia Reynaerttoernooi! 3 dagen het ware Rapide gevoel vol sportiviteit en gezelligheid.
23-8-2016  /   meer

Nieuwsafbeelding

Sponsor Wim Roelse heeft pasgeleden geheel belangeloos graafwerk verricht om de kabel naar ons scorebord te repareren. Namens MHC Rapide ontzettend bedankt!

19-8-2016  /   meer

Nieuwsafbeelding

De afgelopen weken zijn er verschillende artikels verschenen in regionale bladen waaronder het Zeeuws Vlaams Advertentie Blad en de Eenhoorn Krant. Hierin wordt uitgebreid stil gestaan bij het Concordia Reynaert toernooi. Positieve reclame voor zowel onze hoofdsponsor, Concordia, als voor onze club!
19-8-2016  /   meer
D1   Barendrecht D1 1 - 5