MHC Rapide
Op deze website vind je allerlei actuele informatie over Mixed Hockeyclub Rapide en word je op de hoogte gehouden van alles wat er op en rondom de club gebeurt. Altijd de laatste nieuwtjes, laatste uitslagen, wedstrijd schema's en nog veel meer binnen handbereik.

Te allen tijde kun je foto's, suggesties of actueel nieuws naar ons toesturen via ons e-mailadres: redactie@mhcrapide.nl

Nieuwsafbeelding

Speciaal voor onze B en C jeugd organiseren wij de eerste editie van Summer@mhcRapide!
Drie dagen hockeytraining van internationale hockeytrainers afgewisseld met sport en spel.
Geef je op via: summer@mhcrapide.nl
29-4-2016  /   meer
Zondag 19 juni 2016  is het weer zover: de Young Umpire Challenge! Een dag vol leerzame en inspirerende workshops speciaal voor jonge clubscheidsrechters (14-18 jaar). Top-bondsscheidsrechters uit de Hoofd- en Overgangsklasse zijn deze dag aanwezig om je alle tips en tricks van het fluiten te leren!
Deelname is gratis.
25-4-2016  /   meer

Nieuwsafbeelding

Na het succes van vorig jaar, zijn we dit jaar weer bezig om met één (of meerdere) team(s) richting Haslemere te vertrekken. We hebben bijna één team compleet maar zouden natuurlijk met zoveel mogelijk mensen naar de andere kant van het water af willen reizen.
25-4-2016  /   meer

Beste,

We hockeyen allemaal graag een leuke wedstrijd. Een onderdeel van een wedstrijd waar we niet omheen kunnen is een scheidsrechter. Iedereen kan vast beamen dat het een goed gevoel geeft als je een wedstrijd gespeeld hebt die ook nog eens goed gefloten is.

30-3-2016  /   meer

Het vervullen van scheidsrechterbeurten behoort tot de taken die elk spelend lid van Rapide moet vervullen. We merken echter dat een aantal leden om uiteenlopende redenen worstelen met die taak. Er zijn andere clubs en professionele organisaties die succesvol faciliteren in het afkopen van de scheidsrechterbeurt, een
25-3-2016  /   meer
D1   MHV Evergreen D1 10 - 0