MHC Rapide
Op deze website vind je allerlei actuele informatie over Mixed Hockeyclub Rapide en word je op de hoogte gehouden van alles wat er op en rondom de club gebeurt. Altijd de laatste nieuwtjes, laatste uitslagen, wedstrijd schema's en nog veel meer binnen handbereik.

Te allen tijde kun je foto's, suggesties of actueel nieuws naar ons toesturen via ons e-mailadres: redactie@mhcrapide.nl

Nieuwsafbeelding

We kunnen weer terugkijken op een buitengewoon geslaagd Concordia Reynaerttoernooi! 3 dagen het ware Rapide gevoel vol sportiviteit en gezelligheid.
23-8-2016  /   meer

Nieuwsafbeelding

We zijn zeer verheugd aan te kunnen kondigen dat Restuarant "'t Hemelrijk" zich vervoegd heeft bij Rapide als borsponsor. Namens MHC Rapide en de Sponsorcommissie: Bedankt!

Chefkok Thomas d'Hooghe:
"Ik hecht veel waarde aan mijn ‘Zeeuwse Roots’, maar word ook beïnvloed door internationale trends.
23-8-2016  /   meer

Nieuwsafbeelding

Sponsor Wim Roelse heeft pasgeleden geheel belangeloos graafwerk verricht om de kabel naar ons scorebord te repareren. Namens MHC Rapide ontzettend bedankt!

19-8-2016  /   meer

Nieuwsafbeelding

De afgelopen weken zijn er verschillende artikels verschenen in regionale bladen waaronder het Zeeuws Vlaams Advertentie Blad en de Eenhoorn Krant. Hierin wordt uitgebreid stil gestaan bij het Concordia Reynaert toernooi. Positieve reclame voor zowel onze hoofdsponsor, Concordia, als voor onze club!
19-8-2016  /   meer

Nieuwsafbeelding

Hebben jullie er ook weer zin in??
De trainingen starten in de week van 5 september!

Het kan zijn dat jouw team eerder met de trainingen start; dan ontvang je van de trainer/coach hierover een email.
De startdata die bij de teams in de app worden aangegeven, kloppen niet.
17-8-2016  /   meer
Beste allemaal,

De competitie 2016-2017 start :

op zaterdag 10 september voor de junioren en jongste jeugd.
op zondag 11 september voor de senioren.

Voor Dames 1 en Heren 1 zijn de (voorlopige) speeldatums met aanvangstijden al bekend.
13-8-2016  /   meer