MHC Rapide
Op deze website vind je allerlei actuele informatie over Mixed Hockeyclub Rapide en word je op de hoogte gehouden van alles wat er op en rondom de club gebeurt. Altijd de laatste nieuwtjes, laatste uitslagen, wedstrijd schema's en nog veel meer binnen handbereik.


Te allen tijde kun je foto's, suggesties of actueel nieuws naar ons toesturen via ons e-mailadres: redactie@mhcrapide.nl
NieuwsHulst, 11 april 2015  Beste Sponsor en vrienden van MHC Rapide, 
Naar aanleiding van uw jaarlijkse sponsoring aan MHC Rapide willen wij u van harte uitnodigen voor onze sponsorborrel. Dit om u en uw partner te kunnen bedanken voor uw sponsoring. 
29-4-2015  /   meer

Nieuwsafbeelding

Wij zijn ontzettend blij als club met de sponsoring van onze videotoren op het hoofdveld door Luctor Belting uit Hulst. Zij gaan de samenwerking met MHC Rapide aan voor de duur van maar liefst 5 jaar en wij willen langs deze weg dan ook de transportbanden specialist uit Hulst danken voor hun bijdrage!!
20-1-2015  /   meer
Beste (ouders van) jeugdleden,
In de bijlage is een overzicht te vinden met de speeldata, vakanties, feestdagen, slotdagen en kampioenschappen voor het komende seizoen.
Namens de Jeugdcommissie:
Een sportief seizoen
 
 
 
 
23-7-2014  /   meer   /   Bijlage
Uitslagen
H2   BH&BC Breda H5 0 - 3
D1   Mixed Hockeyclub Zoetermeer D1 3 - 3
D2   GMHC Goes D1 0 - 5
H1   GMHC Goes H1 5 - 1
Handige links
Sponsoren
Foto's
foto1.png header5.jpg rapide.jpg
Sponsoracties