MHC Rapide
Op deze website vind je allerlei actuele informatie over Mixed Hockeyclub Rapide en word je op de hoogte gehouden van alles wat er op en rondom de club gebeurt. Altijd de laatste nieuwtjes, laatste uitslagen, wedstrijd schema's en nog veel meer binnen handbereik.

Te allen tijde kun je foto's, suggesties of actueel nieuws naar ons toesturen via ons e-mailadres: redactie@mhcrapide.nl
Nieuws
Algemene Ledenvergadering MHC Rapide Hierbij nodigen we alle leden en ouders/verzorgers van jeugdleden uit voor de Algemene Ledenvergadering die wordt gehouden op vrijdag 3 oktober aanstaande om 19.30 uur in het clubhuis van Rapide.
De notulen van de vorige ALV zijn op te vragen via secretaris@mhcrapide.nl .
21-9-2014  /   meer
Beste leden,

Hockey Academy is een geweldig hulpmiddel voor trainers, coaches en spelers om trainingen te zoeken, presentielijst bij te houden, oefeningen te bekijken, en ga zo maar door!
4-9-2014  /   meer
Beste (ouders van) jeugdleden,
In de bijlage is een overzicht te vinden met de speeldata, vakanties, feestdagen, slotdagen en kampioenschappen voor het komende seizoen.
Namens de Jeugdcommissie:
Alvast een sportief seizoen, maar voor nu... een prettige en zonnige zomervakantie!

23-7-2014  /   meer   /   Bijlage
Functie wedstrijdsecretaris:

Inplannen van wedstrijden in LISA
* Up-to-date houden van Lisa mbt taken wedstrijdsecretariaat
* Afgelastingen verzorgen

Diverse contacten:
* Contact met collega wedstrijdsecretarissen
1-6-2014  /   meer
Vacatures
MHC Rapide  is een groeiende club. Vooral de jeugdaanwas wordt steeds groter. En dit is zeer positief. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. MHC Rapide draait volledig op de inzet van vrijwilligers. Iedereen die een taak heeft binnen de club doet dit op vrijwillige basis. Nu is het zo dat vele handen licht werk maken. We
1-6-2014  /   meer
D1   Dordrechtse Mixed Hockey Club D1 0 - 2