MHC Rapide
Op deze website vind je allerlei actuele informatie over Mixed Hockeyclub Rapide en word je op de hoogte gehouden van alles wat er op en rondom de club gebeurt. Altijd de laatste nieuwtjes, laatste uitslagen, wedstrijd schema's en nog veel meer binnen handbereik.

Te allen tijde kun je foto's, suggesties of actueel nieuws naar ons toesturen via ons e-mailadres: redactie@mhcrapide.nl
Beste (ouders van) jeugdleden,
In de bijlage is een overzicht te vinden met de speeldata, vakanties, feestdagen, slotdagen en kampioenschappen voor het komende seizoen.
Namens de Jeugdcommissie:
Alvast een sportief seizoen, maar voor nu... een prettige en zonnige zomervakantie!

23-7-2014  /   meer   /   Bijlage
Multraship uit Terneuzen en Schelfhout Elektro uit Clinge hebben mede mogelijk gemaakt dat we in ons clubhuis een nieuwe muziekinstallatie en boxen hebben kunnen installeren welke afgelopen weekend tijdens de familiedag voor het eerst in gebruik zijn genomen.
9-7-2014  /   meer
Hallo leden en vrienden van Rapide,   Het is weer bijna zover. Op 22, 23 en 24 augustus vindt het Reynaerttoernooi weer plaats. Wij willen iedereen alvast bedanken die komt helpen tijdens het toernooi. In de bijlage kunt u het dienstenschema voor het Reynaerttoernooi terug vinden.   Met vriendelijke
2-7-2014  /   meer   /   Bijlage

Nieuwsafbeelding

Onlangs hebben we onze dug-outs kunnen voorzien van nieuwe sponsorborden, mogelijk gemaakt door Ruud Arts van Arts-Safety Consultants BV. Graag laten we jullie kennismaken met het bedrijf van Ruud:
11-6-2014  /   meer
Vacatures
MHC Rapide  is een groeiende club. Vooral de jeugdaanwas wordt steeds groter. En dit is zeer positief. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. MHC Rapide draait volledig op de inzet van vrijwilligers. Iedereen die een taak heeft binnen de club doet dit op vrijwillige basis. Nu is het zo dat vele handen licht werk maken. We
Functie wedstrijdsecretaris:

Inplannen van wedstrijden in LISA
* Up-to-date houden van Lisa mbt taken wedstrijdsecretariaat
* Afgelastingen verzorgen

Diverse contacten:
* Contact met collega wedstrijdsecretarissen
Functie materiaalbeheerder:
Zorgdragen van trainingsmateriaal voor trainers:
* De uitgifte en inname van het keepermateriaal
* De uitgifte en inname van trainingsmaterialen, zoals ballen en hesjes.
* Reparatie en onderhoud
* Inkoop
* Beheer en uitgifte lockers
Beste hockeyvrienden van Rapide,

Ook dit jaar willen wij weer een spetterend Rabo Reynaerttoernooi organiseren!

Ons nieuwe complex zorgt ervoor dat we een mooie accommodatie aan kunnen bieden aan onze leden en bezoekers, maar er is een ding nog belangrijker...
25-3-2014  /   meer
25-9-2013  /   meer   /   Bijlage