MHC Rapide
Op deze website vind je allerlei actuele informatie over Mixed Hockeyclub Rapide en word je op de hoogte gehouden van alles wat er op en rondom de club gebeurt. Altijd de laatste nieuwtjes, laatste uitslagen, wedstrijd schema's en nog veel meer binnen handbereik.

Te allen tijde kun je foto's, suggesties of actueel nieuws naar ons toesturen via ons e-mailadres: redactie@mhcrapide.nl
Beste (ouders van) jeugdleden,
In de bijlage is een overzicht te vinden met de speeldata, vakanties, feestdagen, slotdagen en kampioenschappen voor het komende seizoen.
Namens de Jeugdcommissie:
Alvast een sportief seizoen, maar voor nu... een prettige en zonnige zomervakantie!

23-7-2014  /   meer   /   Bijlage
Functie materiaalbeheerder:
Zorgdragen van trainingsmateriaal voor trainers:
* De uitgifte en inname van het keepermateriaal
* De uitgifte en inname van trainingsmaterialen, zoals ballen en hesjes.
* Reparatie en onderhoud
* Inkoop
* Beheer en uitgifte lockers
Vacatures