MHC Rapide
Op deze website vind je allerlei actuele informatie over Mixed Hockeyclub Rapide en word je op de hoogte gehouden van alles wat er op en rondom de club gebeurt. Altijd de laatste nieuwtjes, laatste uitslagen, wedstrijd schema's en nog veel meer binnen handbereik.

Te allen tijde kun je foto's, suggesties of actueel nieuws naar ons toesturen via ons e-mailadres: redactie@mhcrapide.nl

Nieuwsafbeelding

Meiden, coach en trainer(s) van D2: Van harte gefeliciteerd!!

Met nog één wedstrijd te spelen is MD2 nu al kampioen in de derde klasse. In een nieuwe samenstelling, is dit team begonnen aan de competitie. Met Martijn als coach, Claudine als trainer en nog wat actieve vaders
24-11-2014  /   meer   /   Bijlage

Van harte gefeliciteerd!

Ook Jongens C1 is met nog één wedstrijd voor de boeg reeds kampioen.
24-11-2014  /   meer   /   Bijlage

Beste Rapideaan,

Elk jaar zorgt "de Club van 50” van Rapide dat er iets moois gerealiseerd kan worden voor de leden op de club.

Afgelopen seizoen was dat de realisatie van twee prachtige jeu de Boules banen. Hier kunnen alle leden van MHC Rapide op spelen.
5-11-2014  /   meer
Beste (ouders van) jeugdleden,
In de bijlage is een overzicht te vinden met de speeldata, vakanties, feestdagen, slotdagen en kampioenschappen voor het komende seizoen.
Namens de Jeugdcommissie:
Een sportief seizoen

23-7-2014  /   meer   /   Bijlage

Nieuwsafbeelding

Renata de Smet, eigenaresse/vennoot van De Smet Accountants en Belastingadviseurs gaat de samenwerking aan met MHC Rapide MB2.

De meiden van MHC Rapide MB2 uit Hulst hockeyen 3 e klasse en komen daarin met name uit tegen Brabantse hockeyteams. In deze klasse draaien ze momenteel lekker mee.

20-11-2014  /   meer

Nieuwsafbeelding

Eigenaar Paul Kerckhaert van Autorijschool Reynaert gaat de samenwerking aan met MHC Rapide JA1

De jongens van MHC Rapide JA1 uit Hulst hockeyen 2 e klasse en komen daarin met name uit tegen Zeeuwse en Brabantse hockeyteams.

20-11-2014  /   meer