MHC Rapide
Op deze website vind je allerlei actuele informatie over Mixed Hockeyclub Rapide en word je op de hoogte gehouden van alles wat er op en rondom de club gebeurt. Altijd de laatste nieuwtjes, laatste uitslagen, wedstrijd schema's en nog veel meer binnen handbereik.

Te allen tijde kun je foto's, suggesties of actueel nieuws naar ons toesturen via ons e-mailadres: redactie@mhcrapide.nl

Nieuwsafbeelding

Met gepaste trots kunnen we aankondigen dat vanaf het nieuwe seizoen de Smet Accountants en Belastingadviseurs uit Hulst onze nieuwe borsponsor is! Namens MHC Rapide en de Sponsorcommissie van harte bedankt!

26-5-2016  /   meer

Nieuwsafbeelding

We zijn zeer verheugd aan te kunnen kondigen dat Concordia MHC Rapide vervoegt als hoofdsponsor. Ook zal deze nieuwe sponsor de naamdrager worden van het jaarlijks terugkerend internationale toernooi, het "Concordia Reynaerttoernooi".
26-5-2016  /   meer

Beste hockeyvrienden van Rapide,
Ook dit jaar willen wij weer een spetterend senioren Reynaerttoernooi organiseren!

We hebben jullie nodig om ons te helpen,
zodat we er samen een succesvol Reynaerttoernooi van kunnen maken!

19-5-2016  /   meer

Nieuwsafbeelding

Speciaal voor onze B en C jeugd organiseren wij de eerste editie van Summer@mhcRapide!
Drie dagen hockeytraining van internationale hockeytrainers afgewisseld met sport en spel.
Geef je op via: summer@mhcrapide.nl
29-4-2016  /   meer
Zondag 19 juni 2016  is het weer zover: de Young Umpire Challenge! Een dag vol leerzame en inspirerende workshops speciaal voor jonge clubscheidsrechters (14-18 jaar). Top-bondsscheidsrechters uit de Hoofd- en Overgangsklasse zijn deze dag aanwezig om je alle tips en tricks van het fluiten te leren!
Deelname is gratis.
25-4-2016  /   meer