MHC Rapide
Op deze website vind je allerlei actuele informatie over Mixed Hockeyclub Rapide en word je op de hoogte gehouden van alles wat er op en rondom de club gebeurt. Altijd de laatste nieuwtjes, laatste uitslagen, wedstrijd schema's en nog veel meer binnen handbereik.

Te allen tijde kun je foto's, suggesties of actueel nieuws naar ons toesturen via ons e-mailadres: redactie@mhcrapide.nl
Nieuws

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 3 oktober jongstleden is Pepijn Nuijten benoemd  tot voorzitter van MHC Rapide.
Pepijn volgt hiermee Peter Zuurveld op, die de afgelopen vier jaar voorzitter van Rapide was.
12-10-2014  /   meer

Nieuwsafbeelding

Klik op meer voor het overzicht.
11-10-2014  /   meer
Beste (ouders van) jeugdleden,
In de bijlage is een overzicht te vinden met de speeldata, vakanties, feestdagen, slotdagen en kampioenschappen voor het komende seizoen.
Namens de Jeugdcommissie:
Alvast een sportief seizoen, maar voor nu... een prettige en zonnige zomervakantie!

23-7-2014  /   meer   /   Bijlage