MHC Rapide
Op deze website vind je allerlei actuele informatie over Mixed Hockeyclub Rapide en word je op de hoogte gehouden van alles wat er op en rondom de club gebeurt. Altijd de laatste nieuwtjes, laatste uitslagen, wedstrijd schema's en nog veel meer binnen handbereik.

Te allen tijde kun je foto's, suggesties of actueel nieuws naar ons toesturen via ons e-mailadres: redactie@mhcrapide.nl

Nieuwsafbeelding

Klaar voor de start?
Na een geweldig Reynaerttoernooi afgelopen weekend, starten vanaf  komende maandag, 31 augustus,  alle trainingen weer.
26-8-2015  /   meer

Alweer een team gesponsord door HockeyToday. De meisjes van M8E2 die spelen in de 1e klasse kunnen we zien spelen in het Rapide shirt met de mooie opdruk van HockeyToday!!
1-6-2015  /   meer
Dankzij de  Rabobank spelen de  Jongens 8E1 en Meisjes 8E1 van MHC Rapide, die uitkomen in de 1 e klasse in mooie nieuwe Rabobank shirts. Namens MHC Rapide hartelijk dank Rabobank!

Nieuwsafbeelding

In navolging van de sponsoring van de dug-outs op ons hoofdveld hebben we onze dug-outs op veld 2 ook kunnen voorzien van nieuwe sponsorborden wederom mogelijk gemaakt door Ruud Arts van Arts-Safety Consultants BV.