MHC Rapide
Op deze website vind je allerlei actuele informatie over Mixed Hockeyclub Rapide en word je op de hoogte gehouden van alles wat er op en rondom de club gebeurt. Altijd de laatste nieuwtjes, laatste uitslagen, wedstrijd schema's en nog veel meer binnen handbereik.

Te allen tijde kun je foto's, suggesties of actueel nieuws naar ons toesturen via ons e-mailadres: [email protected]

Nieuwsafbeelding

Maak kennis met hockey, neem je vriendjes en vriendinnetjes mee!

Op 24 September aanstaande organiseert MHC Rapide vanaf 10:00 weer Vriendjes en Vriendinnetjesdag.  Dit is voor jongens en meisjes van groep 3 t/m 8. (Eerste tot zesde leerjaar in België)  Kom lekker samen sporten, maak kennis met hockey! We
18-9-2017  /   meer

Beste Rapideanen,
Zondag 17 september spelen alle senioren weer hun eerste thuiswedstrijd van het seizoen en dat vraagt natuurlijk om de eerste Thé Dansant!! We willen jullie bij deze allemaal uitnodigen om (alle) teams aan te moedigen zondag.
Tot zondag!
De Evenementencommissie
15-9-2017  /   meer

Beste leden van Rapide,
Omdat we weten dat jullie regelmatig met jullie telefoon of computer in de weer zijn, willen we ook met  jullie op deze manier wat hockeytechniek delen.
15-9-2017  /   meer

Nieuwsafbeelding

Ken jij alle regels van de hockey nog?!

Optimale spelregelkennis maakt hockey voor iedereen leuker; meer duidelijkheid, minder discussies op het veld. En dat bevordert het plezier van iedereen in en om het veld. Om die redenen organiseren wij in September spelregelcafé's in ons clubhuis.
14-9-2017  /   meer

Zaterdag 4 november 2017