Uitnodiging whatsapp groep hockey technieken
15-9-2017  |

Beste leden van Rapide,

Omdat we weten dat jullie regelmatig met jullie telefoon of computer in de weer zijn, willen we ook met  jullie op deze manier wat hockeytechniek delen.

Wekelijks willen we een filmpje sturen met daarop een hockeytechniek oefening uitgelegd. We vragen jullie om dit goed te bekijken. Na het warmlopen en inspelen, zal jullie trainer aandacht aan deze techniek besteden.

We starten maandag a.s. 18 september met het eerste filmpje.

Om dit filmpje wekelijks te kunnen ontvangen, vragen we je éénmalig aan te melden aan de Rapide WhatsApp groep genaamd "MHCRapide trainingsoef”

De enige vereisten zijn;

1.       De  app WhatsApp moet op je telefoon geïnstalleerd zijn

2.       Email op je telefoon hebt, om dit te kunnen lezen

3.       Je absoluut geen berichten mag posten op de whatsapp groep

Deze link dus niet openen met je pc tenzij je daar ook WhatsApp op hebt geïnstalleerd.

Mocht je vragen hebben of zelf goede filmpjes hebben dan mag je ons altijd benaderen via [email protected]

Met sportieve groet namens de Rapide jeugdcommissie

MA1   Hockeyclub Zevenbergen MA1 5 - 2