rapide.jpg
Evenementen Januari
21

Ga jij mee op toernooi naar Haslemere?

Nieuws afbeelding

Beste Hockeyvrienden,

Het is de laatste tijd veel in het nieuws geweest: Engeland en hun Brexit; maar wat de nieuwslezers telkens vergeten te vertellen is dat dit geen impact zal hebben op het hockeytoernooi bij onze vrienden in Haslemere!

Hun 'Chiltsfest' hockeytoernooi zal dit jaar plaats zal vinden van 19 t/m 21 juni met dit jaar als thema Disney. Omdat zij al vele jaren ons toernooi bezoeken, willen we net als 5 jaar geleden (toen nog niemand van Brexit gehoord had) met een grote groep Rapidianen hun toernooi bezoeken. We zouden het leuk vinden om hier met een grote Hulsterse delegatie aan deel te nemen; daarvoor hebben we jou nodig!

 

Een aantal mensen binnen onze vereniging hebben reeds belangstelling getoond voor dit toernooi. Deze interesse heeft de toernooicommissie doen besluiten om hierin het voortouw te nemen. Daarom deze mail om eens goed in beeld te krijgen hoeveel belangstellenden er zijn en om het eea toe te lichten.

 

Wat kun je verwachten tijdens een weekend Haslemere?

- Haslemere ligt een kleine 2 uur rijden vanaf Dover en is daarmee goed te bereiken met de auto. (vervoer onderling zelf regelen)
- De overtocht met de boot duurt ongeveer 2 uur, met de trein door de eurotunnel ben je sneller: ca. 35 min.
- De hockeywedstrijden worden gespeeld op zaterdag en zondag; vrijdag- en zaterdagavond is er een feest in het clubhuis met op vrijdagavond onze eigen DJ’s van Party on Tour.
- Om deel te nemen aan het toernooi moet je minimaal 18 jaar zijn, het deelnamegeld kost ongeveer €50 pp, afhankelijk van de wisselkoers. Vrijdagavond en zaterdagavond is een maaltijd inbegrepen. Ontbijt en lunch zijn niet voorzien.

Wij hopen dat jullie mee willen reizen naar Haslemere voor een onvergetelijk weekend. Wil jij mee? Mail dan naar [email protected]. Voel je ook vrij om deze mail door te zetten naar oud-rapidianen, die mogelijk interesse hebben om mee te gaan!

Mocht je niet mee kunnen, dan zien we jullie graag het weekend van 21-23 augustus op het Reynaerttoernooi. Heb jij je team al bij elkaar? Schrijf je dan nu in en profiteer van de vroegboekkorting!

 

Mocht je nog verdere info willen hebben, dan kan je ons altijd mailen!

 

Groetjes,

De toernooicommissie 2020

 

Quinten Broekaart
Frederique van Tatenhove
Kiona van Campenhout
Robert de Kerf

Geoffrey van Horebeek

Marlieke van Ommen

Gerelateerde nieuwsberichten

SponsorenHandige links

Komend weekend

Heren 1

MHC Liberty - Heren 1
Datum: zondag 22-3 Spelen: 14:15

Heren 2

Heren 2 heeft geen aankomende wedstrijden

Dames 1

Dames 1 - Reservering
Datum: zondag 1-3 Spelen: 11:00

Dames 2

Dames 2 - B.N.M.H.C. Zwart-Wit
Datum: zondag 15-3 Spelen: 10:45

Dames 3

Dames 3 heeft geen aankomende wedstrijden

Uitslagen

JA1 Zaal HC Tilburg JA2 3-3
JA1 Zaal B.N.M.H.C. Zwart-Wit JA2 3-9
JC2 Zaal M.H.C. Goirle JC2 8-3
JC2 Zaal R.M.H.C. de Pelikaan JC3 4-5
MC2 Zaal R.M.H.C. de Pelikaan MC3 1-5
MC2 Zaal MHCT MC3 3-10

Instagram