Reglement

Sinds een aantal jaar wordt het succesvolle Concordia Reynaerttoernooi gespeeld op halve velden, 8 tegen 8.

Wedstrijdregels:

- wedstrijdduur 25 minuten
    - finale is 2 x 15 minuten, bij gelijkspel 2 x 5 minuten verlenging gevolgd door shootouts
    - bij gelijk aantal punten beslist het doelsaldo; indien dit gelijk is telt het resultaat van de onderlinge wedstrijd; indien nog gelijk dan shoot outs
    - ieder team wordt ingedeeld voor het fluiten van de wedstrijden
    - alle geschillen te beslechten door de toernooicommissie
    - voor het team dat zich in alle opzichten het sportiefst heeft opgesteld wordt een speciale prijs ter beschikking gesteld.
    - mixed teams dienen tijdens de wedstrijd uit minimaal 3 vrouwen te bestaan

Huisregels:
Tijdens het toernooi willen we zorgen voor een gezellige en ongedwongen sfeer, daarom willen we jullie vragen om onze huisregels te respecteren, de restricties willen we hier alvast aangeven:

- geen eigen drank en geen sterke drank op het hockeycomplex
    - in het gehele clubhuis geldt een rookverbod
    - er wordt geen alcohol geschonken aan personen onder de 18 jaar, ID Kaart verplicht
    - geen glas op het hockeycomplex tijdens het Reynaerttoernooi
    - ieder team meldt zich bij aankomst verplicht bij de toernooicommissie ivm registratie en uitreiking bandje
    - afval in de daarvoor bestemde bakken deponeren, zowel binnen als buiten

M.H.C. Rapide wijst alle verantwoordelijkheden af voor ongevallen, verlies of diefstal

------------------------------------------------------------------

8 vs. 8

Matches will be played on half a pitch with teams consisting out of 8 players.

Rules of the hockey matches:

- matches last 25 minutes
    - the final consist out of 2x 15 minutes, in case of a draw 2x 5 minutes extra time and if needed shoot outs
    - when two teams have an equal number of points the difference in goals will decide. If that is equal as well, the result of the mutual match counts. If this was a draw the penalty flicks will decide.
    - each team has to deliver referees
    - all disputes will be arranged by the match committee
    - there will be a special prize for the team that shows the best sportmanship throughout the tournament.
    - mixed teams should play with at least 3 ladies

Rules of the Tournament:

During the tournament we want to create a relaxed atmosphere, but there will be a number of rules that must be respected.

- do not bring your own drinks or spirits to the tournament
    - The clubhouse is a non-smoking premise, you are only allowed to smoke outside the building.
    - persons younger than 18 are not allowed to drink alcohol, ID required
    - glass is not allowed at the hockey complex during the tournament
    - deposit your waste in the appropriate bins
    - each team needs to register upon arrival at the tournament committee