Grote Clubactie

Al meer dan 40 jaar steunt de Nationale Stichting Grote Clubactie het Nederlandse verenigingsleven. Zij vinden namelijk dat verenigingen de basis vormen voor een gezonde samenleving. Daarom wordt jaarlijks een  landelijke loterij georganiseerd waarmee verenigingen extra inkomsten werven waardoor de verenigingen zichzelf financieel gezonder kunnen maken.

Het voordeel wat de Grote Club Actie met zich meebrengt is dat 80% van het opgebrachte geld direct naar de clubkas gaat. Hierdoor kan jij jouw steentje, op een vrij eenvoudige manier, direct bijdragen aan de club. Omdat onze leden het geld ophalen vinden wij het als sponsorcommissie belangrijk dat het opgebrachte bedrag altijd geïnvesteerd wordt in iets waar de clubleden gebruik van kunnen maken of wat direct zichtbaar is voor iedereen.

Mocht je nog goede ideeën en / of tips hebben om de Grote Club Actie voor M.H.C. Rapide tot een nog groter succes te maken, schroom dan niet om ons te contacteren.

De opbrengst van seizoen 2016/2017 is besteed aan buitenmeubilair.