rapide.jpg

Toernooi algemeen

Ieder jaar wordt tijdens het voorlaatste weekend in augustus bij en door MHC Rapide het "Concordia Reynaert toernooi" georganiseerd.

Een gezellig internationaal toernooi, dé gelegenheid bij uitstek om je samen met je team alvast op te warmen voor het volgende hockey seizoen! 

 

 

Ook dit jaar is het van 16 tm 18 augstus weer tijd voor het Concordia Reynaerttoernooi. Voor de 61e keer gaan we weer 3 dagen genieten van zon, gezelligheid, mooie feestjes en natuurlijk ook hockey. Het thema dit jaar ‘The Big Rapide Show'.

 

 

Op vrijdag kun je je tent opzetten op onze camping en los gaan tijdens de BIERCANTUS en ons aansluitende openingsfeest met Party on Tour, onze trouwe huisDJ's.  

 

Op zaterdag starten we na een heerlijk ontbijtje om 10 uur met de wedstrijden. Deze spelen we 8 tegen 8 op een half veld. 's Avonds wordt er een diner verzorgd. Uiteraard hebben we op zaterdagavond weer een goed feestje gepland! 

 

Ook op zondag staan er nog wedstrijden op de planning, uiteraard gevolgd door de finales. Maar jouw team strijdt ook het hele weekend mee voor de titel "Leukste Team 2019". Verras ons dus met jullie gezelligheid, outfits, verkleedpartijen, etc. 

 

Je kunt meestrijden in de mannen- vrouwen- of mixed poule. 

Dit volledige weekend kost slechts 47,50€ per persoon. Je krijgt hiervoor 2x ontbijt, 2x lunch en 1x diner. Wil jij jouw team aanmelden? Ga dan snel naar het tabblad Inschrijven! 

 


Let op! We hebben ook een VROEGBOEKKORTING!
Schrijf jij jouw team in vóór 1 mei 2019 en heb jij ook de betaling verzorgd vóór 1 mei 2019? Dan betaal je slechts €42,50 per persoon en is het eerste blaadje bier bij de Cantus van ons!
 

SponsorenHandige links

Evenementen

14-9 ALV MHC RApide (ovb)

Komend weekend

Heren 1

Heren 1 - BH&BC Breda
Datum: zondag 8-9 Spelen: 14:45

Heren 2

Heren 2 heeft geen aankomende wedstrijden

Dames 1

Dames 1 - R.G.H.C. Tempo '34
Datum: zondag 8-9 Spelen: 12:45

Dames 2

Dames 2 - MHC Olympia
Datum: vrijdag 30-8 Spelen: 20:30

Dames 3

Dames 3 heeft geen aankomende wedstrijden

Uitslagen

Instagram